Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

48 bøger vi vil læse i 2020 – Få inspiration til din boghylde

Vi vil begge gerne læse minimum 24 bøger i år, og vil dele vores TBR (To be read) liste, så du måske kan blive motiveret til at læse mere i år eller finde nye bøger til din TBR liste.

Sandies boghylde

2019 var mit første år jeg formåede at læse 24 bøger. De andre år har mit mål været 12 bøger, men det mål nåede jeg i hvert fald ikke i 2018.

Da jeg var yngre læste jeg rigtig mange bøger, men overskuddet til at læse døde lige så stille i takt med, at der skulle læse mere til gymnasiet og studiet. Min kærlighed og lyst til at læse er nu kommet ud af hi, og hvor har jeg bare savnet at læse!

I februar 2019 blev jeg sygemeldt med stress fra mit job. Det råd jeg blev givet mest, var at finde ting jeg elskede at lave. Og det var her læsning virkelig kom stærkt tilbage i mit liv. Overskuddet til at læse er dog blevet en smule mindre efter at være kommet på fuldtid igen, men jeg er fast besluttet på at læse 24 bøger i 2020.

Hvis du vil se om jeg når mit mål i år, kan du følge mig på Goodreads lige her.

Her er listen over bøger jeg godt kunne tænke mig at læse i år:

 • You Are a Badass at Making Money af Jen Sincero
 • P.S. I still love you af Jenny Han
 • Always and Forever, Lara Jean af Jenny Han
 • The Dark Between The Stars af Atticus
 • Ravnenes Hvisken (Del 3) af Malene Sølvsten
 • Earth Is Hiring af Peta Kelly
 • A New Earth af Eckhart Tolle
 • Circe af Madeline Miller
 • Dancing With Elephants af Kalyn Nicholson
 • The Universe Has Your Back af Gabrielle Bernstein
 • Little Women af Louisa May Alcott (Og så se filmen)
 • Astrophysics for People in a Hurry af Neil deGrasse Tyson
 • The Subtle Art of Not Giving a F*ck af Mark Manson
 • Factfullness af Hans Rosling
 • WomanCode af Alisa Vitti
 • Cirklen af Mats Strandberg & Sara B Elfgren
 • A Discovery of Witches af Deborah Harkness
 • Shadow of Night af Deborah Harkness
 • The Book of Life af Deborah Harkness
 • Milk and Honey af Rupi Kaur
 • Atomic Habits af James Clear
 • 7 gode vaner af Stephen R. Covey
 • Light is the New Black af Rebecca Campbell
 • Skriv og bliv læst af Ellen Bak Åndahl og Susanne Nonboe Jacobsen

Pernilles boghylde

I august fik jeg Goodreads appen installeret, og det er først derfra det har rigtigt har fanget mig at læse bøger. Jeg har altid elsket bøger, både at læse og købe dem. Men det har i flere år kun været løsning på ferier det er blevet til, men med appen har jeg fået et overblik og fået motivation til at læse med faste mellemrum. I 2019 endte jeg med at læse 21 bøger, og derfor satser jeg på at nå 24 bøger i år. I januar har jeg allerede læst 7 bøger, så jeg er godt på vej.

Jeg har næsten altid gang i 2-3 bøger på en gang, og skrifter mellem fiktion, romaner, faglig viden, engelske og danske bøger. I 2020 vil jeg skifte tid med tv og min mobil mere ud med læsning. Jeg vil rigtig gerne læse hver dag og forsøger at gøre det, før jeg skal sove.

Du kan se min Goodreads profil her.

Pernilles bøger

Her er listen over de bøger, jeg håber på at få læst i år:

 • Sluk af Imran Rashid
 • The Danish Way of Parenting af Jessica Joelle Alexander og Iben Dissing Sandahl
 • Tak for din ansøgning af Anne Marie Valentin
 • Hvem har flyttet min ost? af Spencer Johnson
 • Jytte fra marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster
 • Papmaché-reglen af Hella Joof
 • Hvad vil du virkelig? Sofia Manning & Mie Kaae
 • Tak! af Rikke Østergaard
 • Lev mere tænk mindre af Pia Callesen
 • The One Plus One af Jojo Moyes
 • Watermelon af Marian Keyes
 • Kan trold tæmmes af Nana Dall, Maia Kahlke Lorentzen og Katrine Emme Thielke
 • Big magic af Elizabeth Gilbert
 • The gifts of imperfection af Brené Brown
 • Bryster skal hoppe når man hikker af Hella Joof og Karen Thisted
 • Bedrag af Karin Alvtegen
 • An abundance of Katherines af John Green
 • Dog people af Sandra Müller
 • Kick Ass af Jesper Buch
 • The Conscious Closet: The Revolutionary Guide to Looking Good While Doing Good af Elizabeth L. Cline
 • Notes on a Nervous Planet af Matt Haig
 • Expectation af Anna Hope
 • Sign Up af Andreas Dirksen
 • Thirteen Reasons Why af Jay Asher

Vi håber du er blevet inspireret til at læse!

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

One thought on “48 bøger vi vil læse i 2020 – Få inspiration til din boghylde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top