Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Boganbefaling // U-vending af Cecilie Sonne

“Hvad er din historie?”

*Modtaget i gave*

Det er allerede 3 måneder siden Cecilies bog udkom, men jeg har først lige fået den læst.
Jeg startede på bogen, men stoppede igen fordi jeg kunne mærke, at bogen fortjente at blive læst så sammenhængende som muligt. Udover det så skulle jeg lige forbedre mig på at læse en bog, jeg vidste ville ramme nogle sårbare punkter.

Og det gjorde den. Men den gjorde også, at jeg følte mig mindre alene. Jeg fik bekræftet, at jeg er stærk, for det kræver et stærkt menneske at ville livet fuldt ud. Ligesom Cecilie.

Cecilie er et særdeles stærkt menneske for at dele så åbent, ærligt og sårbart ud omkring psykiske lidelser. Hun er virkelig beundringsværdig!

Sandies historie

Jeg har været sygemeldt med udbrændthed/stress som bevægede sig over i noget der mindede om depression, uden nogen egentlig satte direkte ord på det. Jeg mindes ikke, at min læge eller psykolog nogensinde sagde ordene; “Du har stress eller depression”. Faktisk tror jeg min læge omtalte det som en livskrise, men han vidste jo heller ikke, at jeg har døjet med depressionslignende symptomer meget af mit teenageliv.

Cille skriver i bogen: “Jeg vil ikke overleve, jeg vil leve.” 

Den sætning har været mit motto, siden jeg i efteråret 2020 så en poder have tatoveret “Jeg overlever” på underarmen. Det fangede mig virkelig, fordi det først er inden for det sidste år, at jeg er begyndt, at føle, at jeg virkelig lever, og ikke bare overlever. 

Hvordan “føles” det så, når man bare overlever?

Jeg var følelsesløs.

Tom.

Ensom (selvom jeg havde mennesker omkring mig, der elskede mig.)

Svag.

Magtesløs.

Hvornår begyndte det at vende?

Det var ikke en gang den dag, jeg fik en panikanfald på arbejde, der skræmte mig mest.
Det var en dag jeg på arbejdet, hvor jeg tænkte ”Hvis det her er livet, er det så det værd?” og “Hvorfor bliver alle andre ved med at leve, hvis det her er, hvad livet er?”

Jeg tror egentlig, at det var mit vendepunkt.
Øjeblikket hvor jeg blev så skræmt over mine egne tanker, at jeg begyndte at tage meget mere ansvar for mit mentale helbred og min glæde. For der måtte squ være mere til livet end det jeg oplevede lige der.

Det er når alle de følelser og tanker igen kommer snigende, at jeg ved, at jeg har presset mig selv for meget. For jeg ved nu hvordan det føles, når jeg lever. Når jeg er glad, lykkelig og forventningsfuld. Jeg ved nu, at de dårlige dage, som der heldigvis er blevet længere i mellem, vender sig til gode dage igen. Og de gode dage er det hele værd. Det ved jeg nu. 

Det her er min historie, hvad er din?

#brydtabuet

Du finder Cecilie Sonne her

Instagram: @livet_skal_leves

Læs bogen: Køb U-Vending her

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top