Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Coach Katrine Thyge fortæller om sin personlige udvikling

Katrine er selvstændig coach og arbejder også med Human Design. Hun beskriver selv, at hendes mission er at støtte kvinder i at opbygge et stærkt og selvkærligt forhold, så de kan være sig selv og leve livet med glæde helt ned i maven. Hvor fantastisk lyder det ikke lige!

Vi ville gerne høre om den personlige udvikling hun har gennemgået de sidste par år, da Katrine virker helt igennem lykkelig med boblende glæde.
Hvem vil ikke gerne vide hvad hemmeligheden bag lykke er!?

Hvorfor er du passioneret omkring selvudvikling? 

Jeg er passioneret omkring selvudvikling, fordi at det har forandret mit liv og fordi at det er gaven, der bliver ved med at give og give. Det magiske ved selvudvikling er, at det skaber højere bevidsthed og den giver os mulighed for at leve vores bedste liv i overensstemmelse med den, vi inderst inde er og ønsker at være. Jeg føler at selvudvikling er en must-have prioritet, hvis man vil leve livet fuldt ud. Selvudvikling åbner døren ind til forståelsen for os selv og for andre. Bag den dør venter det virkelige liv – et liv hvor vi er tilstede og ægte glade helt nede i maven. 

Jeg er både passioneret omkring min egen udvikling, men med tiden har det kaldt så kraftigt på mig, at jeg skulle hjælpe andre med deres udvikling også. Det gør mig ovenud lykkelig at kunne leve af min passion, samtidig med at jeg gør en forskel for andre. 

Har du et stærkt og kærligt forhold til dig selv, og har du altid haft det? 

Hånden på hjertet så har jeg et virkelig fantastisk forhold til mig selv. Jeg tager mig selv alvorligt og jeg tager ansvar for mig selv, min retning og mine behov. Jeg har langt om længe forstået og integreret det dér alle snakker om med, ‘at man skal fylde sin egen kop op’. Og endelig forstår jeg hvorfor det er så vigtigt for ALT i mit liv, at jeg sørger for at opretholde verdens bedste relation til mig selv. Det gavner alle andre områder i mit liv. Jeg er min egen bedste ven. Jeg ved præcis, hvordan jeg skal hjælpe mig selv, motivere mig selv, opmuntre mig selv, tale mig selv til fornuft, udfordre mig selv – præcis ligesom ens bedste ven formår.

Jeg har også negative tanker, svære dage, en teenager som laver overspringshandlinger… you name it. Men jeg spørger altid mig selv: “Hvad har jeg brug for i den her situation?”, “Hvordan kan jeg hjælpe mig selv i den her situation, så det gavner mig nu og på den lange bane?”.
Mit forhold til mig selv er det mest værdifulde, jeg har – og så er jeg også det eneste menneske, som jeg med garanti skal holde ud til den dag, jeg ikke er her mere. 

Jeg har ikke altid haft det her forhold til mig selv – tværtimod. Det er først indenfor de sidste 2 år, at det virkelig har taget fart. Jeg har altid haft svært ved at forstå mig selv. Jeg har i næsten hele mit liv bare kørt med på samfundets normer og det andre forventede af mig og når man gør det, så stopper man med at lytte til sig selv. Det kommer der ikke en stærk og kærlig relation ud af. En god ven lytter og giver dig plads til at gøre det, der er det rigtige for dig. 

Hvordan oplever du dine kunders udvikling, er der noget der går igen, eller har alle forskellige rejser? 

Alle rejser er forskellige og sådan omfavner jeg også mine kunder. Men det der er ens for alle mine kunder er, at de bliver meget klogere på sig selv, når de kommer i selskab med mig. Det går også igen, at det går op for mine kunder, at de gerne må være sig selv og at de gerne må leve et liv, som de føler sig tilpasse i.

Mine kunder får øjnene op for dem selv, når de har mistet dem selv i svinget. De går fra at være i tvivl om, hvem de er, hvor de er på vej hen i livet og hvad de ønsker – til at kunne se det soleklart. Det der jo er fantastisk er at mange af mine kunder er på samme rejse, som jeg har været på. At vågne op til et liv, hvor man ikke længere kan finde sig selv i. Det er også med til at gøre, at jeg brænder endnu mere for at hjælpe mine kunder til klarhed og mening. Jeg har virkelig gode forudsætninger for at hjælpe med præcis det, ikke kun fordi at jeg har mine coaching kompetencer, men fordi at jeg selv har gået vejen. 

Hvad har din vigtigste udvikling været? 

Det vigtigste i min udvikling er faktisk, at jeg overhovedet har fået øje på selvudviklingens verden.

Hvis jeg skal udvælge noget, så var det i den periode, hvor jeg ‘vågnede’ op til mit liv. Pludselig gik det op for mig, at jeg var havnet i en helt forkert kasse, som slet ikke var lavet til mig. Perfekt lederjob, perfekt (eks)kæreste, perfekt bolig. Bare ikke perfekt for mig. Det resulterede i, at jeg i 2019 både gik fra mit job, kæreste og solgte huset. Kort tid efter gik jeg selvstændig og fandt min drømmemand. Det har vist mig, hvor meget der venter på os i livet, hvis vi bare tør at være tro imod os selv og gå med det, der føles sandt. 

Hvad er dit favorit citat om udvikling?

Jeg er pjattet med citater om udvikling (hvem er ikke det) – og jeg har ikke ét citat, der er mit favorit. Men jeg har lyst til at nævne et af mine egne; “Du må vise hvem du er, hvis du vil elskes for den, du er”. Jeg er en forkæmper for, at vi kan give os selv tilladelse til at være os selv fuldt ud i det her liv – det har jeg nemlig selv erfaret, at man bliver lykkelig af!


Du kan lære mere om Katrine og hendes coachingforløb lige her:

Instagram: @katrinethyge

Website: www.katrinethyge.dk

Få mere inspiration omkring selvudvikling her.

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top