Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Disse apps bruger vi til fotoredigering

Anbefalinger af apps til fotoredigering for dig, der gerne vil være lidt EXTRA. Og til dig der synes in-app redigering i Instagram ikke er nok.

Note: Jeg er Iphone bruger.

Apps til fotoredigering

Lightroom

Jeg har den betalte version, fordi jeg betaler for Photoshop og Lightroom CC og Classic til computeren. Men de ekstra funktioner man får i den betalte version, er ikke nogen jeg bruger særlig ofte. Så du kan komme langt med den gratis version!

Fordele

 • Fungere fuldstændig ligesom Lightroom CC, og hvis du er Lightroom Classic bruger så lære du hurtigt funktioner.
 • Funktionerne fungere lige så godt som, hvis du sidder med Lightroom på computeren. Hvilket gør, at du kan redigere dine ferie billeder fra dit DSLR på farten på din mobil!

Ulemper

 • Der er nogle få presets i appen, men de er ikke noget særligt. Så her skal du enten lave dine egne, finde nogen gratis eller købe dig til nogen. (Du kan starte ud med at afprøve vores gratis preset lige her.)

Download appen her:
Lightroom til Android
Lightroom til Iphone

ColorStory

ColorStory er en preset fokuseret app, hvor du også kan planlægge dine opslag og se dit grid.

Fordele

 • Du kan abonnere eller købe preset pakker. Hvilket er en fordel, hvis du bare lige vil have lidt ekstra presets uden at abonnere på alt det appen tilbyder.
 • ColorStory kan også bruges som et planlægningværktøj til Instagram, hvor du kan se og planlægge dit grid samt få påmindelser om at poste dit opslag. Det er ikke det bedste planlægningsværktøj, men hvis du vil have så få apps at navigere imellem som muligt, så fungere det udmærket.

Ulemper

 • Funktioner som expose, highlights og shadows fungere ikke helt optimalt synes jeg. De er dog blevet forbedret siden sidst jeg brugt dem. Men de er stadig ikke helt på Lightroom niveau.
 • Jeg synes appen kan være en smule svær at navigere i.

Download appen her:
https://acolorstory.com/a-color-story-app/

Tezza

Appen er udviklet af influenceren ved navn Tezza og er fokuseret på presets.

Fordele

 • Funktioner som exposure, highlights og shadows fungere langt bedre i Tezza appen end ColorStory, synes jeg.
 • Appen er nem at navigere i.
 • Virkelig veludviklede presets.

Ulemper

 • Hvis du vil have flere presets, så skal du abonnere på hele appen.
 • De (gratis) presets du kan vælge imellem er en bestemt “genre”, hvis man kan sige det sådan. Jeg elsker det look de giver.
  Men hvis du ikke er til det vintage inspirerede look, er appen nok ikke for dig.

Download appen her:
Tezza til Android
Tezza til Iphone

Hvilke apps bruger du til fotoredigering?

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top