Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Gratis Google kurser – Hvor og om hvad?

Du har mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden inden for brug af Google Analytics, Google Ads, Google My Business og meget andet. Og det er gratis kurser!

Jeg går ledig og kunne godt tænke mig at blive opdateret på SEO, SEM, Google Analytics og Google Ads, fordi det er noget, jeg ikke er blevet undervist i på min uddannelse, men som jeg kan få som ansvarområde på en kommende arbejdsplads.

Grundlæggende principper i digital marketing

På et møde med a-kassen nævner karriererådgiveren Google’s gratis kursus i digital marketing, i forhold til at lære om SEO. Det lød spændende, så det gik jeg i gang med.

40 timer senere er jeg færdig med at gennemføre kurset. Det kom rundt omkring hjemmeside opbygning, email marketing, sociale medier, SEO og SEM. Jeg skrev noter til kurset, så jeg altid kan se tilbage på informationerne. Jeg fik et certifikat, som jeg har sat på min LinkedIn. Det første modul var på engelsk, men resten var på dansk.

Kurset er her: https://learndigital.withgoogle.com/succesonline/course/digital-marketing?ds_kid=43700039209145138&gclid=CjwKCAiA8qLvBRAbEiwAE_ZzPYf7D8L9VelWL8b6nC98CbUgUl6Y_6ccXxu4ORBsUrWt0aw0IclsvhoCCxwQAvD_BwE

Google Analytics

Jeg er i gang med Google Analytics, hvor der er begynderkursus, avanceret kursus og til sidst en eksamen, hvor man vil blive certificeret, hvis man består. Det er på engelsk og er rigtig godt forklaret. Det er lidt misvisende, at der står begynderkurset og det avancerede kursus tager 1 time stykket, jeg har brugt 3-4 timer på hvert, men jeg skriver også noter (så det er sikkert derfor). Der er små opgaver løbende, så man bliver testet, om man forstår, hvad de har forklaret. Kurserne er tilgængelige her: https://skillshop.exceedlms.com/student/path/2938#

Google Analytics 3 videokurser:

Google My Business

En af de kurser der er på min liste, som det næste jeg skal i gang med, er Google My Business. Det er her: https://skillshop.exceedlms.com/student/path/3382-google-my-business-basics Det hjælper dig med at optimere søgningerne efter din virksomhed på Google. Det kan også bruges ved virksomheder, som ikke har en hjemmeside.

Videoerne, dette kursus indeholder:

Flere kurser

De fleste af kurserne er på engelsk. Du kan se alle Google’s gratis kurser her: https://skillshop.exceedlms.com/student/catalog/browse

Der findes også nogle gratis Google kurser her: https://learndigital.withgoogle.com/succesonline/courses

Der er virkelig mange af de gratis Google kurser, som jeg gerne vil tage. Bl.a. Google Ads og YouTube. Jeg håber, du bliver inspireret og får lyst til at lære nyt!

Pernille Møller Larsen

Jeg er nysgerrig, struktureret og elsker at skabe visuel harmoni. Mine kompetencer spænder bredt, men jeg brænder for at skabe sammenspil mellem indhold og den visuelle repræsentation. Det hele skal være en enhed, så målgruppen hurtigt kan aflæse budskab og brand. Jeg ønsker at skabe gennemsigtighed og markedsføre med et bæredygtigt fokus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top