Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Gratis meditationer og vejrtrækningsøvelser

Vi har begge afprøvet forskellige meditationer og vejrtrækningsøvelser, som giver os en god pause, hvor vi mærker os selv og fokuserer på vejrtrækning. Vi vil dele nogle af de hjemmesider og apps, som vi selv har afprøvet.

Der findes mange gode betalte meditationer og vejrtrækningsøvelser, men hvis du endnu ikke ved, hvad du bedst kan lide eller har brug for, så er de gratis versioner et godt sted at starte.

Hjemmesider

Mindhelper

Hjemmesiden indeholder onlineforløb og hjælp til forskellige problematikker. Det er et hjælpemiddel tiltænkt unge, som går igennem en hård periode, men der findes gratis produkter, som kan bruges til alle aldre. Indholdet er på dansk.

Du kan bl.a. finde:

  • 10 lydfiler med intro til mindfulness her
  • 4 korte mindfulness-øvelser her
  • 2 enkle vejrtrækningsteknikker her

Apps

WHM – Wim Hof Method

Wim Hof er kendt for sine vejrtrækningsøvelser, og i appen er der forskellige udfordringer, du kan deltage i. Du kan også afprøve en af hans vejrtrækningsøvelser her på YouTube. Indholdet er på engelsk.

Google Play download

App Store download

Åben og rolig

Der er forskellige kategorier og en del lydfiler at vælge imellem. Kategorierne er metoden, kroppen, sindet, samvær og ønsker. Indholdet er på dansk.

Google Play download

App Store download

Calm

Den gratis version af appen har nogle simple meditationer og vejrtrækningsøvelser, som sagtens kan bruges igen og igen. Appen er på engelsk.

Google Play download

App Store download


Du kan få mere inspiration til afkobling og energi her.

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top