Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Kommende coach fortæller om hendes selvudvikling // Line – @mitmindset

Line Frier fra @mitmindset har været så sød at besvare nogle spørgsmål omkring hendes personlige selvudvikling. Vi var oprigtigt nysgerrige på at høre mere om Lines rejse, da hun udstråler selvomsorg og glæde.
På Instagram deler hun gode råd og tips til, hvordan du kan støtte dig selv i din udvikling. Line er også ved at læse til coach ved Sofia Manning, så hold øje med hendes Instagram.

Hvad betyder selvudvikling for dig? Har begrebet ændret sig med tiden?

Selvudvikling betyder for mig, at man er oprigtig interesseret i sit eget bedste. At man finder modet til at kigge ind i sine mønstre, både de støttende og mindre givende, og tager handling på dét, som man ikke længere har brug for. Og så betyder selvudvikling for mig, at man indstiller sig på at skulle løbe et maraton og ikke et sprint, der er ingen quick fixes.
En gang troede jeg, at selvudvikling betød, at man fandt frem til den perfekte version af sig selv. I dag ser jeg det i stedet som, at man er i en proces, som egentlig aldrig har en ende. Og at man i processen finder ind til dele af sig selv, som har været gemt væk, og nu er klar til at blive belyst igen, og som man kan drage fordel af i sit liv.

Hvor længe har du haft fokus på selvudvikling, og hvordan startede det?

Jeg har haft fokus på min selvudvikling i 2 år. Det startede helt tilfældigt en dag i Fitness World, hvor jeg var godt i gang med at løbe 5 km på løbebåndet. Mens jeg løb slog tanken mig: Er jeg egentlig ægte glad? Er jeg tilfreds med mit arbejde? Hvad er meningen med mit liv? Disse tanker gav mig en kæmpe identitetskrise.

Jeg har i mange år sigtet efter at arbejde med digital marketing, og det har hele tiden handlet om at klatre op ad karrierestigen. Men nu stod jeg pludselig med en følelse af, at jeg ikke var på min rette hylde. Det kunne jeg virkelig ikke forstå, fordi jeg var jo godt i gang med det, jeg havde sat mig for. Jeg havde scoret mig et godt job som SEO Manager med en god løn og et par forfremmelser i bagagen. Så jeg skulle pludselig i gang med at finde ud af, hvem Line egentlig er. Og det startede min selvudvikling.

Hvordan har dit mindset udviklet sig?

Mit mindset har ændret sig helt vildt de sidste to år. Jeg er blevet meget mere observant på mig selv. Hvis jeg fx bliver trigget, så er jeg god til at stoppe op og trække vejret, fremfor blot at reagere på autopilot. Derudover har jeg fået tæmmet min indre kritiker, så min indre dialog er overvejende støttende. Jeg lader stadig min indre kritiker komme til, men kun når jeg ved, at det er til min fordel.

Hvem får du inspiration til udvikling og udforskelse af sig selv fra?

Jeg får en del af min inspiration fra Instagram, hvor jeg følger danske og udenlandske coaches, som deler ud af deres egne personlige erfaringer med selvudvikling samt værktøjer til, hvordan man selv kan gå i gang. Derudover læser jeg rigtig mange selvhjælpsbøger. Senest er jeg også gået i gang med bøger, som handler om det holistiske syn på kroppen. Det er interessant at blive klog på, hvordan krop og sind hænger sammen. Og så er TedTalks en virkelig god platform til at høre spændende talere om emnet selvudvikling på en let fordøjelig måde.

Hvordan vil du anbefale andre at starte deres selvudvikling?

Jeg vil anbefale, at man starter med at sætte en observatør på sin skulder og observerer sine tanker. Når du får en forståelse for dine tanker, så åbner der sig en helt ny verden. Dine tanker har nemlig indflydelse på dine følelser, som har indflydelse på dine handlinger. Og ved at observere dine tanker begynder du også at lære dig selv bedre at kende.

Få mere inspiration fra Line her:

Instagram: @mitmindset

Du kan også find mere inspiration omkring selvudvikling og kompetenceudvikling HER.

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top