Digitale Damer

Et fællesskab af digitale damer med passion for marketing & bæredygtig arbejdskultur. Vi snakker om udfordringer, sejre & inspirerer.

Nemme & pæne wordpress temaer

Har du svært ved at finde pæne WordPress temaer, der er nemme at sætte op og redigere i? Vi deler her 4 temaer du nemt selv kan sætte op.

Fælles for alle temaerne er, at de kan redigeres uden et designer plugin som f.eks. Divi, der kan være tidskrævende at sætte sig ind i. Derudover er de alle sammen gratis!

Alle temaerne kan søges frem inde i “Appearance” og herunder “Themes”.

Bard

Temaet har jeg brugt til at lave Chi Balances website og det var nemt at ændre farver og at opbygge forsiden samt menuen.

Du kan se demoen på WP Royals eget websitet:
http://wp-royal.com/themes/bard-free/demo/

Optimizer

Optimizer temaet har jeg brugt til at opbygge mit eget online portfolio. Der er rigtig mange funktioner man selv kan indstille, hvilket ikke altid er tilfældet ved andre gratis temaer.

Du kan se demoen på WP Themes eget websitet:
http://wp-themes.com/optimizer/#

GuCherry Blog

Som du måske har gennemskuet, så er det det her tema vi bruger her på bloggen.

Du kan se demoen på Everest Themes eget website:
https://everestthemes.com/themes/gucherry-blog-free-wordpress-theme/

AeonBlog

Du kan se demoen på Aeons eget website:
https://aeonwp.com/aeonblog/

Sandie Bolund Larsen

Det jeg brænder for indenfor kommunikation og marketing er at holde ting personligt og relaterbart i en verden, hvor alt er ved at blive automatisteret. Og billeder! Gode billeder! Min største pet peeve er virksomheder, der bruger pixelerede billeder. Lige nu sidder jeg som Digital Marketing Koordinator ved en større dansk møbelvirksomhed. Min primære opgave er produkt relateret kampagne set up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top